sâmbătă, 11 iunie 2016

Dormeo Siena Gel







              Buna ziua dragilor, dupa cum stiti mi s-a oferit sansa de a testa perna Dormeo Siena Gel. Am asteptat cu nerabdare sa o primesc, pentru ca a ajuns cu o intarziere de doua saptamani, dar in final a ajuns asa ca a inceput testarea propriuzisa.
              Nerabdarea a fost si mai ridicata pentru ca sunt o persoana alergica, alergie pe care vara o resimt din plin. Perna Dormeo Siena Gel este un produs nou pe piata din Romania, dar sa vedem exact ce ne promite aceasta perna.



               Perna Dormeo Siena Gel este o perna cu design unic care te rasfata cu confortul moale al spumei cu memorie si care este umpluta cu gel racoritor, te va ajuta sa nu transpiri. Perna se pastreaza rece mai mult timp, ajutandu-te sa adormi mai repede si sa te bucuri de un somn mai relaxant. Spuma memorie se intareste in spatiile mai reci, in vreme ce gelul nu sufera modificari in functie de temperatura si isi mentine intotdeauna nivelul de confort.


               Dupa testarea acestei pernute pot sa spun ca este perna perfecta atat pentru persoanele care sufera de alergii cat si pentru persoanele care transpira mult mai ales vara. Aceasta perna iti ofera senzatia de racoare datorita stratului de gel care te protejeaza de umiditate si de caldura sufocanta a noptii. Stratul comod de spuma cu memorie iti sustine capul, iar materialul 3D Airmesh de pe lateral asigura o ventilatie corespunzatoare.
              Perna are o dimensiune clasica de 50 x 70 cm, are o husa detasabila, speciala, interiorul pernei este format din viscoelastica PU (spuma memorie si gel), care are avantajul de a fi moale, dar totusi sa isi mentina forma, sa sustina capul si zona gatului si sa ofere o senzatie de racoare, in plus este anti-alergica, datorita tratamentului Clean Effect. Inainte de a utiliza aceasta perna, dormeam tot pe o perna Dormeo, dar cel putin pentru perioada verii o sa ma opresc la modelul nou, mult mai potrivit. Husa este detasabila si se poate spala cu usurinta la masina de spalat, la temperatura de 40 grade, fara sa isi schimbe forma.


                         Cu perna Dormeo Siena Gel te vei simti racorit, proaspat si comod pentru intreaga noapte. Aceasta minunata perna este preferata nu numai de mine dar si de iepurasul meu.


                      Aceasta este perna Dormeo Siena Gel, perna pe care vi-o recomand cu incredere daca doriti sa va bucurati de nopti linistite si racoroase.

Sper ca o sa incercati noua perna Dormeo Siena Gel, insa pana data viitoare va trimit multe imbratisari!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii